Leven in een kleine groep

Leven in een kleine groep

neem contact op met ons

Heeft u behoefte aan intensieve zorg vanuit een huiselijke sfeer, in gezelschap van een klein aantal medebewoners? Dan kunt u terecht bij een van onze verschillende locaties die ingericht zijn op leven in een kleine groep.

Bij ons kunnen zowel mensen met dementie als mensen met een verstandelijke beperking kiezen voor leven in een kleine groep met gespecialiseerde zorg.

In deze woonvorm heeft u de privacy van een eigen zit-slaapkamer en deelt u de woon- eetkamer en keuken met uw medebewoners. Op elke groep werken vaste begeleiders. Door de kleinschaligheid vormt u een huishouden met uw medebewoners en begeleiding. U bent betrokken bij alle normale dagelijkse activiteiten zoals koken, wassen, een spelletje spelen of een wandeling maken. Familie en vrienden zijn altijd welkom en participatie wordt gestimuleerd.

Uw eigen leefstijl

Bij stichting Positief Welzijn kijken we naar ieder individu en zijn of haar gewenste manier van leven. Omdat al onze locaties en groepen een eigen sfeer en dynamiek hebben, gaan wij met u en uw naasten in gesprek over plaatsing in de meest passende groep. Daarbij zorgen wij er zoveel mogelijk voor dat u in staat bent om uw leven en dag in te vullen zoals u dat wenst.